Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των αγορών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mitu.gr & www.mi-tu.eu μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

Τράπεζα: Πειραιώς
IBAN: GR8701720550005055083001264

Τράπεζα: Alpha Bank
IBAN: GR6101403680368002320000766

Όνομα δικαιούχου: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και λάβετε το email επιβεβαίωσης, θα πρέπει να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό μας, την αξία των αγορών σας συμπεριλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής. Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση και να ξεκινήσει η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο e-mail: [email protected]

2. Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της κάρτας σας, για τα οποία είστε ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή και αληθή καταγραφή αυτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον μέσω της υπηρεσίας πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς. Σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής με τη χρήση της κάρτας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας με εναλλακτικό τρόπο εξόφλησης.

3. Με αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε (Εντός Ελλάδος). Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που έχετε δηλώσει.

4. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα
Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο μας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Επισημαίνεται ότι η πληρωμή με μετρητά, αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γίνεται μόνο σε Ευρώ.

Shopping Cart